Цветан Василев лъсна в още една афера

Цветан Василев лъсна в още една скандална афера. Банкерът се покри след като източи милиарди левове от КТБ. Казусът със съдбата на банката все още е една от най-обсъжданите теми през последните седмици.

Социологът Кънчо Стойчев е поредният обществен защитник на Цветан Василев. Днес той заяви в ефира на Нова тв , че никога не е имал бизнес взаимоотношения с Цветан Василев.

Стойчев призна пред журналистката Диана Найденова, че е бил собственик на банка за стволови клетки, но тъй като този бизнес се нуждае от солиден капитал и печалбата от него идва едва след десетилетия, социологът решил да продаде фирмата.

[caption id="attachment_416889" align="alignright" width="300"]Цветан Василев Цветан Василев лъсна в още една афера[/caption]

Той заяви, че няма представа кой е новият собственик на банката, но не отрече твърдението, че може би някоя от фирмите на Цветан Василев е купила бизнеса му. Тв водещата изрази възмущението си от факта, че хора като Тити Папазов и Кънчо Стойчев имат смелостта да се изправят пред обществото и да защитават Цветан Василев. Социологът прекъсна Найденова и заяви, че няма никакви отношения с Цветан Василев.

Въпреки това журналистката не остана удовлетворена и заяви, че Цветан Василев в като октопод. Той е навсякъде и говори единствени от собствените си медии, допълни възмутената Диана Найденова, пише ПИК.