Дарина Павлова се гордее със своя зет

Не само Дарина Павлова, но и Илия Павлов би се гордял със съпруга на първородната си щерка Венцислава. Младата дама се венча миналата седмица. Тя избра за свой спътник в живота арабския милионер Акрам Микнас.

Младоженецът е един от най-заможните бизнесмени в арабския свят. Той е наследник на компания, занимаваща се с рекламна дейност. Сред клиентите му са компания като Кока- Кола, "Ленд Роувър", "Сименс" и др., които плащат милиарди долари за рекламни кампании.

[caption id="attachment_416850" align="alignright" width="225"]Дарина Павлова Дарина Павловасе гордее със зет си[/caption]

Въпреки, че родителите на Венцислава се разведоха заради Дарина Павлова, милионерската вдовица беше неотлъчно до младоженката при подготовката за сватбата й. Мадам Мулти мечтаеше да организира сватбата на годината. Тя беше заделила 120 хиляди евро за щастливото събитие, надявайки се, че на него ще присъстват десетки известни личности.

Семейството на младоженеца реши, че е по-добре да сподели щастливия момент само с най-близките си и списъкът с гостите беше редуциран. Единствената световноизвестна личност, която присъства на церемонията, беше Джордж Клуни. Но той не беше поканен от Дарина Павлова, а от зет й.

Оказа се, че зетят на Дарина Павлова е братовчед с годеницата на актьора.

Тъстът на Мадам Мулти притежава 80% от компанията, която е основал през 1968 година. Останалите 20% са разпределени между зетя на Дарина Павлова и неговия брат, пише "Уикенд".