Любо Нейков не се спира пред нищо в името на печелбарството

Актьорът Любо Нейков рискува живота на 90-годишната си колежка Стоянка Мутафова.

Запознати издават, че Любо Нейков издевателства не само върху собствения си екип от „Комиците” в името на печелбарството, а и върху останалите си колеги. Тази година актьорът, който е и продуцент не дава почивка на никой от колегите си. Те пък от своя страна са бесни, че няма да имат възможност да отдъхнат през лятото, както обичайно. Вместо като останалите бели хора да имат възможността да отидат на море, те ще прекарат лятото на турне, обикаляйки из цяла България. Те ще трябва да играят всяка вечер, без почивка от 18 до 31 август.

[caption id="attachment_416841" align="alignright" width="300"]Любо Нейков не се спира пред нищо в името на печелбарството Любо Нейков не се спира пред нищо в името на печелбарството[/caption]

Колегите на Любо Нейков недоволстват, че е повече от очевидно, че е решил да вгорчи не само своето лято, а и това на останалите, принуждавайки ги да работят неуморно. Фирмата на Любо Нейков „Дрийм Тийм”е съпродуцент със Сатиричния театър на постановката „Скакалци”. Целият актьорски състав от постановката е на бойна нога за турнето. Колегите му се възмущават, че той не спира да печелбарства и дори подлага животът на 90-годишната Стоянка Мутафова на риск. Тя също е част от пиесата и ще бъде принудена да обикаля из страната въпреки жегите. Актьорите от постановката издават, че за Стоянка Мутафова е повече от мъчение да пътува на тези години.

Няма обаче как тя да бъде оставена да си отдъхва, тъй като нейната роля в постановката „Скакалци”, е централна. Възмутени актьори от Сатиричния театър посочват, че за капак на всичко тя има договор и ако откаже участие, ще трябва да плати тежки неустойки. Те определят постъпката на Любо Нейков, който е твърдо решен да разкарва Стоянка Мутафова из България в горещините като истинско кощунство. И всичко това само за да не секнат доходите му през летния сезон, гневят се те. В постановката участват Христо Гърбов и Димитър Рачков, за които също няма да има отпуск, пише pik.bg.