Слави Трифонов търси варианти за вдигане на рейтинга

Слави Трифонов отново е на зор. Откакто няма желаещи да гостуват в предаването му, Дългия се чуди с какво да запълни програмата на шоуто и същевременно да вдигне рейтинга си, който напоследък не е с обнадеждаващи показатели.

Шоуменът намери начин да привлече вниманието на зрителите. Той реши отново да седне на диванчето за гости, но този път да отговори на всички въпроси за личния му живот, които вълнуват зрителите.

[caption id="attachment_416837" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов[/caption]

От екипа на учиндолеца разкриха, че този петък той възнамерява да отговори на всички зрителски въпроси, които постоянно заливат пощата му. Слави Трифонов ще разкри истината за отношенията си с Мартина и имотите, които има, пише ПИК.

От няколко месеца из медиите се носи упорит слух, че двамата стягат сватба. Наскоро самият Слави Трифонов разкри в ефира на шоуто си, че досега е правил три предложения за брак. Първите две със сигурност са били на бившата му приятелка Алекс Раева, а последното вероятно е било отправено към Мартина. За съжаление Слави Трифонов сподели, че и трите пъти е получил отрицателен отговор и въпреки желанието си да се задоми, все още е ерген.

Според слуховете Слави Трифонов е започнал строежа на луксозно имение, в което възнамерява да се нанесе с любимата след като подпишат.