Мика Стоичкова се закани на всички медии

Мика Стоичкова отново скочи в защита на бившото си гадже Иво Аръков. Афектирана от твърденията, че баща й Христо Стоичков стои зад побоя на Иво Аръков, Мика Стоичкова коментира случилото се във Фейсбук. Тя заяви, че блзиките й нямат нищо общо с нещастието, което сполетя бившия й приятел. Мика Стоичкова заяви, че всеки, които дръзне да клевети близките й, ще бъде съден.

Тя заяви, че с авторите на грозната клюка, ще се видят в съда. Мика Стоичкова каза, че няма да позволи на никой да се подиграва със семейството й с ужаса, който Иво Аръков преживя. Тя се обърна към авторите с думите, че техният боклук струва едва 50 стотинки, но в съда ще им излезе около 50 000 лева.

[caption id="attachment_416829" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова се закани на жълтата преса[/caption]

Мика Стоичкова допълни, че този които се е осмелил да пише лъжи за нея и близките й, всъщност си е подписал присъдата. Щерката на Камата заяви, че това са хора, които разбиват човешки съдби с грозните си лъжи.

Тя написа още, че когато семейството й има проблеми не ги разрешава с бой, а директно в съда. Мика Стоичкова е категорична, че с клеветниците ще се видят именно там. Наследничката на Камата подчерта, че е възмутена от лъжите, които се изписаха в медиите, пише БЛИЦ.