Клиенти се гневят, че „Пени маркет” мами с цени и грамажи

Клиенти на хранителната верига магазини „Пени маркет” пропищяха от скандалните безобразия, които се вършат там.

Хората отправиха остри критики към персонала и качеството на обслужване в повечето от търговските обекти на веригата „Пени маркет”. Те изразяват гнева и разочарованието си от веригата хранителни магазини на официалната им страница в социалната мрежа Фейсбук. Потребител на социалната мрежа с име Митко Бойков разкрива, че на шест от продуктите в „Пени маркет” се натъкнал на сериозно разминаване между цената на етикета и действителната такава. Той допълва, че на други четири продукта от тези, на които той се е спрял е нямало етикет, а на други три пък етикетът не отговарял на цената и грамажа.

[caption id="attachment_416817" align="alignright" width="260"]Клиенти се гневят, че „Пени маркет” мами с цени и грамажи Клиенти се гневят, че „Пени маркет” мами с цени и грамажи[/caption]

Митко Бойков, който очевидно е клиент на веригата магазини „Пени маркет” пита те ли са хората, които трябва да им оправят етикетите. Той изразява недоволството си и от факта, че работят само две от касите в магазина, което води до образуване на големи опашки, стигащи чак до сладоледа. Опарилият се от обслужването в „Пени маркет” мъж е категоричен, че по този начин не се печелят клиенти, а дори обратното – биха могли само да ги изгубят. Друг опарен клиент - Григор Павлов пък недоволства, че от „Пени маркет” са задръстили електронната му пощенска кутия с оферти и то при положение, че е писал мейл до тях, че се отказва от тази възможност. Павлов е категоричен, че никой от „Пени маркет” не чете мейлите и затова е бил принуден да се пробва и на страницата им в социалната мрежа с надеждата, че молбата му все пак ще бъде забелязана.

Той е написал с големи букви, че не желае повече да получава писма за оферти от „Пени маркет” на електронната си поща, пише pik.bg Григор Павлов обаче дори не смее да мечтае, че някой все пак ще обърне внимание на искането, а още повече че ще го уважи.