Танцьорка вие кючеци пред Михаил Миков (Шефът на НС се хвали в нета)

Танцьорка вие кючеци пред Михаил Миков (Шефът на НС се хвали в нета)
5 (100%) 2 votes

Михаил Миков предизвика фурор във Фейсбук, пусна си „компроматна“ снимка с танцьорка

Михаил Миков предизвика истински фурор в социалните мрежи с „компроматна“ снимка. Атрактивна танцьорка вие кючеци пред шефа на Народното събрание по време на визита в Сърбия. Самият Миков се похвали с новината и доволен оповести, че е бил подобаващо посрещнат в село Салаш, където се проведе международния панаир между България и Сърбия.

Фотосът моментално стана истински хит в интернета и социалните мрежи, а закачките по адрес на Михаил Миков от страна на негови съратници не спират.

Михаил Миков сам с хвали, че танцьорка му танцува кючек

Михаил Миков сам с хвали, че танцьорка му танцува кючек

Не толкова очаровани обаче бяха избирателите, които заявиха, че председателят на Народното събрание се е забавлявал за тяхна сметка. Реакциите в мрежата не закъсняха и вбесени представители на електората заклеймиха постъпката на шефа на парламента.

Лидерът на БСП сам си пусна "компромата"

Лидерът на БСП сам си пусна „компромата“

„Срам и позор. На държавни разноски да си устройвате подобни развлечения, докато държавата тегли“, гласи пост в мрежата. Други също се възмутиха и заявиха, че никак не подхожда на шефа на Народното събрание да се забавлява с ориенталски танцьорки, още по-малко по време на официална визита. Не липсваха и коментари от рода на „За ядене и пиене по панаири имате време, ама да накарате парламента да заработи, не“, коментират други.

И реакциите на избирателите в нета

И реакциите на избирателите в нета

Като цяло отзивите за снимката на Михаил Миков са изключително противоречиви, а шефът на Народното събрание отнесе упреци, че си е позволил твърде своеволно поведение по време на официална визита.

Други пък заявиха, че вместо да се радва на подаръка от сръбските си колеги, Михаил Миков и съпартийците му е трябвало да седнат и да обсъдят и възможността за жп връзки между България и Сърбия, вместо да отварят КПП край Салаш.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар