Деница Гаджева упрекна Ани Цолова, че мрази „Атака”

Политическите пристрастия на водещата на сутрешния блок на Нова тв – Ани Цолова лъснаха в ефир.

Те бяха разкрити от депутата Деница Гаджева, която упрекна Ани Цолова в предаването „Неделник“ по партийната й телевизия, че е известна с това, че мрази националистическата партия „Атака”. Според Гаджева, Ани Цолова многократно се е присмивала на това, което прави партията и в частност лидерът й Волен Сидеров. Депутатът от националистическата партия „Атака” Деница Гаджева не пропусна да подчертае, че Ани Цолова е много богат човек, но въпреки това категорично е против да бъде въведена минимална пенсия в размер на 500 лева и минимална заплата от 1000 лева, както настоява партията й.

[caption id="attachment_416739" align="alignright" width="300"]Деница Гаджева упрекна Ани Цолова, че мрази „Атака” Деница Гаджева упрекна Ани Цолова, че мрази „Атака”[/caption]

Деница Гаджева изплака, че Ани Цолова ги е клеветила много пъти и е задавала въпроси, които са били удобни на враговете им. Депутатът от националистическата партия изрази съмнения, че Ани Цолова се облагодетелства от субсидията, която получава ГЕРБ, изпълнявайки техни поръчки. Тя и колежката й Миглена Александрова изразиха предположение, че колегата на Ани Цолова – Виктор Николаев пък получава пари от ДПС, които са предназначени за излъскването на имиджа им. Миглена Александрова бе доста крайна в нападките срещу водещата на сутрешния блок на Нова тв, заявявайки, че „скача като кокошка”, когато напада „Атака” и най-вече, когато пита къде отиват парите на партията.

Повече от очевидно е, че с наближаването на изборите, битката между партиите ще става все по-люта, а журналистите ще бъдат упреквани в изразяване на партийни пристрастия и взимане на пари за това. Междувременно стана ясно, че лидерът на партия „Атака” отива на съд заради изцепката си на летище Варна. Първото заседание по делото е насрочено за днес и ще бъде гледано от Софийски градски съд. Припомняме, че случката се разигра по време на полет от София до Варна, а Волен Сидеров бе придружен от депутати от „Атака”. Той влезе в яростен конфликт с френски дипломат, след което се стигна до сблъсък с един от пътниците на самолета, а по-късно и със служител на реда, който твърдеше, че е бил ударен от депутата, пише pik.bg.