Отказвам алкохола, за да живея нормално!

Гласувайте за статията

Аз отказвам алкохола от много дълго време, и засега това се случва с променлив успех

Отказвам алкохола, за да не давам лош пример на детето си

Отказвам алкохола, за да не давам лош пример на детето си

Казвам се Ангел и съм на 33 години. Имам семейство и малък син, който се роди преди година и осем месеца. Това беше събитието, което ме накара да отказвам алкохола. Аз не съм сериозен пияч, но алкохола много често ми пречи и ме предизвиква да се държа не както трябва и както е привично за мен. Имам чувството, че ако продължа да пия, проблемът ще се задълбочи. Затова започнах да отказвам алкохола. Трудно е, особено когато си свикнал. Аз, обаче съм си поставил цел, и ще я следвам. Не искам да давам лош пример на детето си. Искам да бъда добър баща, и знам, че ако продължа да пия, това няма как да се случи.

Отказвам алкохола по много начини. Ползвам капките Акофитал основно, които предизвикват непоносимост към алкохола и така пия по-малко. освен това започнах да спазвам една диета, която ми беше препоръчана от лекар и е индивидуална. С нея се постига прочистване на организма. Ходя понякога на екскурзии, организирани от един клуб по йога. Не ходя на самите курсове, само на екскурзиите. Капките Алкофитал засега най-добре ми се отразяват. От една страна те засилват имунната система и ме успокояват, а от друга, като пия алкохол не ми става добре и така ограничавам количеството. Знам, че ще ми трябва много време, за да се постигне някакво равновесие, но поне се гордея с това, че поагам някакви усилия. знам, че те ще бъдат възнаградени.

Ангел Попов от София на 33 години по професия монтьор

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар