Решението на Генка Шикерова втрещи колегите й!

Решението на Генка Шикерова втрещи колегите й!
4.25 (85%) 4 votes

Решението на Генка Шикерова е пълно безумие, коментират колегите й!

Генка Шикерова е решила твърдо второто си дете да роди на морето. Водещата на Би Ти Ви не ще и да чуе да се прибира в столицата, а иска бебето й да се появи на бял свят в близост до морската шир. Съпругът й Неделчо и роднините й са полудели от решението на водещата, но тя не ще и да чуе за друго. Категорична е, че ще даде живот на второто си момиченце край морето.

Според лекарите бебето й ще е отново от женски пол. От години тя почива на къмпинг „Смокиня” заедно с приятелката си Лора Крумова и Галя Щърбева. Журналистите са сами със семействата и децата си. Съпругът на Генка Шикерова си е в столицата, защото трябва да наглежда бизнеса си и отскача до морето, при жена си само през почивните дни. Той се тревожел, че ако Генка Шикерова я хванат родилните болки няма да е наблизо, за да я заведе до болницата в Бургас.

Генка Шикерова

Генка Шикерова постъпва крайно неразумно, убедени са колегите й

Генка Шикерова обаче била упорита като магаре и никакви доводи не били в сила, за да променят решението й. Тя е на морето с по-голямата си дъщеря Александра. Лора Крумова е там с десетмесечния си син Явор и съпруга си Спас, който е инструктор по сърф. Генка заявила, че ако стане напечено, Спас ще я заведе до болницата в морския град, за да роди. Затова и инструкторът не смеел много да се отдалечава от бунгалата, за да е по-близо до бъдещата майка.

Генка Шикерова не искала да се връща в столицата и по други причини. Тя е страшно наплашена от това, че неизвестни бандити запалиха и двете й коли. Водещата на Би Ти Ви се тревожела и се страхувала от хорската злоба и завист и затова предпочитала да е на сигурно, при приятели. Засега Генка Шикерова била заета да измисля име на бебето. Тя кръстила първото си момиче на бабата на съпруга си, но втората си дъщеря искала да кръсти, без да се съобразява с традициите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Решението на Генка Шикерова втрещи колегите й!”

  1. Димитрова

    юли 21. 2014

    Ако използвам любимия ви глагол „втрещявам“, и аз се оказах в същата ситуация. Кой е все пак съпругът на Лора Крумова – Спас, Сотир или Тихомир. Фактът е важен за вас, не за мен. И не само този факт. Задължително условие за добрата журналистика е потвърдената информация.

Добавете коментар