Мика Стоичкова разплака Иво Аръков с постъпката си!

Мика Стоичкова разплака Иво Аръков с постъпката си!
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова явно още има чувства към Иво Аръков! Тя го разплака с жеста си

Мика Стоичкова бе искрено потресена от това, че в столичния квартал „Манастирски ливади” трима неизвестни бандити пребиха с метални пръти Иво Аръков. Припомняме, че щерката на Модерния ляв имаше почти десетмесечна връзка с талантливия актьор, след което внезапно се разделиха. По повод вероломното нападение над бившото й гадже тя призова в социалната мрежа Архангел Михаил да помогне на всички хора в България.

Да изчисти страната ни от завист, злоба и лоши помисли, както и да бди „над него”. Тя не конкретизира точно името на приятеля си Иво Аръков, но посланието недвусмислено навяваше на мисълта, че зад „него” стои именно името на младият актьор.

Мика

Молитвата на Мика разплака Иво Аръков

Това съобщение, както и действията на двамата показват, че между тях тръпката не е напълно изстинала. Преди това Мика Стоичкова и Иво Аръков по различно време, в собствените си профили публикуваха съобщение. Във Фейсбук те обясниха защо вече не са заедно. От думите им пролича, че и Мика, и Иво са силни характери и всеки на първо място гледа към кариерата си и поради тази причина са се разделили.

Но седем дни преди да бъде пребит, героят от българския сериал „Фамилията” сподели истинската причина за раздялата си с щерката на Христо Стоичков. Според съобщението му е имало проблем, който е тръгнал от приятелския кръг, които е около майката на Мика-Мариана Стоичкова. Иво Аръков категорично заяви, че уважава семейството на футболната легенда, но не може да се примири с намека, че той използва връзки, влияние и пари от страна на Мика и затова е с нея, а не защото са влюбени един в друг.

Затова актьорът предпочита да се оттегли, отколкото да тегне над него подобно съмнение. Но Иво Аръков си остави вратичка, като заяви, че ходът му е временен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар