Според следователи, нападението над Иво Аръков ще остане неразгадано

Скандален слух за побоя над актьора Иво Аръков обикаля София, след като бе нападнат.

За странния побой над Иво Аръков, за момента има поне три версии. За момента всички звучат логично, но коя от тях ще се окаже вярна, засега остава загадка. Опитни криминалисти допускат, че по всяка вероятност извършителите на нападението над звездата от сериала „Фамилията” ще останат неразкрити и случаят ще потъне в мистерия, пише на страниците си таблоидът „Всеки ден”.

[caption id="attachment_416703" align="alignright" width="300"]Според следователи, нападението над Иво Аръков ще остане неразгадано Според следователи, нападението над Иво Аръков ще остане неразгадано[/caption]

След извършения преглед и направените няколко шева на главата, Иво Аръков е освободен за домашно лечение. Припомняме, че бившият приятел на Мика Стоичкова бе пребит жестоко с метални прътове в кв. „Манастирски ливади” в София. Инцидентът се случи в малките часове в сряда. Иво Аръков си е тръгвал от гости, когато е бил нападнат от непознати мъже с качулки. Нападението не е било с цел грабеж, тъй като нищо от личните вещи на актьора не липсвало. Първоначално Иво Аръков отказал да си каже имената пред екипите на полицията и Спешна помощ, а и те не го разпознали. По-късно обаче в полицията му се наложило да разкрие кой е.

Най-зловещата версия за нападението над Иво Аръков сочи, че то е било поръчано от Христо Стоичков, тъй като бил бесен от обидите, които актьорът си позволил да изсипе по адрес на съпругата му Мариана. Камата не можел да приеме мисълта, че Иво Аръков и Мика, която много страдала след раздялата, може да се съберат отново. Запознати разказват, че щом научила за нападението над Иво Аръков, Мика веднага отишла в болницата, а след това и в дома му. Друг слух по случая пък носи, че Иво Аръков бил задлъжнял сериозно на влиятелни и заможни личности от столичния ъндърграунд и нападението било поръчано от тях. Според третата версия, Иво Аръков е бил пребит заради връзката му със съпругата на влиятелна личност, пише pik.bg.