Нови версии за катастрофата на Боинг 777

Гласувайте за статията

Нови версии за катастрофата на Боинг 777, обвиниха Русия, Обама и илюминатите

Нови версии за падането на Боинг 777 се появиха в мрежата. Според тях самолетът, който катастрофира на територията на Украйна не е свален случайно.

Властите във Вашингтон директно обвиниха Русия в атентат и оказаха натиск на Европа да постави страната в международна изолация. От своя страна, част от страните в ЕС вече заплашват да спрат някои от съвместните си проекти с Русия. Самият Владимир Путин твърдо отрече да носи отговорност за падналия Боинг 777. А също така заяви, че е възможно ударът да е бил насочен срещу него.
Един от ръководителите на Пентагона Джон Кърби дори заяви, че е много вероятно проруските сепаратисти да са свалили малайзийския самолет и то с ракети предоставени от Владимир Путин.

Катастрофата с Боинг 777 роди нови теории

Катастрофата с Боинг 777 роди нови теории

„Наивно е да се мисли, че случилото се е станало без помощта на Русия или нейното съдействие“, заяви той. „Проруските сили не биха били в състояние сами да свалят самолета Боинг 777. Най-вероятно са получили помощ от Русия“, се казва още в изявлението.

Заподозряха инсценировка, за прикриване на друго престъпление

Заподозряха инсценировка, за прикриване на друго престъпление

Междувременно от Кремъл категорично заявиха, че е напълно възможно, да е бил организиран и атентат срещу самия Владимир Путин. Тази теория лансира и руска телевизия вчера, което допълнително напрегна обстановката.

Други обвиниха илюминатите

Други обвиниха илюминатите

Междувременно из публичното пространство тръгнаха нови слухове. Според тях самолета не е свален нито от украинци, нито от руснаци, а от илюминати. Дейли Мейл публикува изключително интригуваща статия, според която Боинг 777 е свален по нареждане на илюминатската общност. В мрежата дори тръгнаха коментари, че Барак Обама се е опитал да свали самолета на Путин. Други пък твърдят, че илюминатите са свалили самолета. И намират символика в номера на Боинг 777 MH17, който загина на 17.07 почти в 17 часа местно украинско време. При това самолетът е започнал да лети през 1997 година или точно преди 17 години.

Според други пък катастрофата е инсценирана, за да се прикрие убийство на борда. „Паспортите им са в твърде добро състояние, за да се вярва, че Боинг 777 е бил взривен. Тук има някаква клопка“, казват още те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Нови версии за катастрофата на Боинг 777”

 1. Невена Милева

  юли 19. 2014

  Глупаци..че защо Русия ще си вкарва сама този автогол…няма никаква логика в това..

 2. Невена Милева

  юли 19. 2014

  Глупаци..че защо Русия ще си вкарва сама този автогол…няма никаква логика в това..

 3. Lubo Mateev

  юли 20. 2014

  Невена, винаги основния въпрос е "Кой има изгода"

Добавете коментар