Христо Стоичков набрал на младия актьор след обида към съпругата му

Христо Стоичков е замесен в побоя над Иво Аръков. Грозният слух обиколи медийните среди след като стана ясно, че младият актьор е бил зверски пребит преди няколко вечери. Маскирани лица са го нападнали и били с железни пръти, а атаката със сигурност не е била с цел грабеж, тъй като нищо от вещите му не е взето. Нещо повече, пред униформените звездата първоначално е отказал да каже кой е.

[caption id="attachment_416675" align="alignright" width="300"]Христо Стоичков ли е поръчал побоя над Иво Аръков? Христо Стоичков ли е поръчал побоя над Иво Аръков?[/caption]

Според запознати Иво Аръков много добре знае кой е поръчал да го пребият и затова не иска да се разчува твърде много, за да не си навлече и по-сериозно отмъщение. Сред най-грозните версии е тази, че Христо Стоичков е наредил звездата да бъде сплашен. Камата бил бесен на вече бившото гадже на дъщеря си Мика. Противно на очакванията обаче побоят не е заради нея. А заради съпругата на легендарната осмица - Мариана.

Която Аръков обидил в техен разговор. А както знаете, Христо Стоичков не забравя и не прощава. Появи се и версия, че актьорът е бил пребит заради бизнес интереси. Звездата от "Фамилията" взел сериозни суми пари от влиятелни бизнесмени, за да стартира бизнес. Нещата му обаче не потръгнали и Аръков не могъл да си върне борчовете. Което пък вбесило хората, които му ги отпуснали, научиха от Hotarena.net.