Глория е закъсала сериозно за пари, разпродава наследствените си имоти

Глория е изправена пред фалит. Примата на поп фолка също не беше подмината от кризата в бранша и е започнала да изнемогва за средства. Скъпите й клипове и тоалети гълтали почти всичките й пари, а намалелите участия не се отразявали никак добре на джоба на изпълнителката. За капак липсата на покана за лятното турне на Пайнер съвсем се отразило негативно на финансите на Глория.

[caption id="attachment_416638" align="alignright" width="300"]Глория я закъса за пари Глория я закъса за пари[/caption]

Затова певицата се видяла принудена да започне да разпродава имотите си. Примата е обявила абсолютно всичките си наследствени земи в родното Две могили за продан. Любопитното е, че Глория иска доста ниска цена за тях. Което означава най-вероятно, че е отчаяна и парите й трябват спешно, коментират запознати.

"Явно наистина са верни слуховете, че закъсала за участия. Свикнала е да води луксозен живот и 500 лева на месец не я устройват", коментират нейни близки. Глория обаче упорито отрича да има финансови проблеми и твърди, че разпродава наследството си, тъй като не иска да плаща данъците на земите. Бърза справка обаче показва, че тя от два месеца не е имала никакви участия в чалга клубовете в цялата страна. За лятото също не се очертават такива, научиха от ПИК.