Кеворк Кеворкян се връща в БНТ на бял кон

Кеворк Кеворкян се връща в БНТ на бял кон
5 (100%) 1 vote
Нова ТВ изненадващо спря Кеворк Кеворкян и предаването му „Всяка неделя”

Съществува голяма вероятност от есента „Всяка неделя” на Кеворк Кеворкян да се върне отново в телевизията-майка БНТ. Според „Уикенд” славното предаване, което беше в програмната схема на Нова ТВ, излезе в неочаквана ваканция миналата седмица, което озадачи дори мустакатия водещ. В своя статия във в. „Преса” той написа, че до последно рубриката стояла в програмната схема, но дни преди ефир била подменена с комедиен филм. Екипът, разбира се, по стара българска традиция научил за това последен.
Това обаче противоречало на уговорката на Кеворк Кеворкян и копродуцентите му – Иван и Андреа, с Нова ТВ. Те се разбрали уж предаването „Всяка неделя” да върви и в летните месеци, защото обстановката в страната е напрегната. В медийните среди тръгна мълвата, че предаването е било свалено заради наведеното интервю на Кеворкян с Николай Бареков от по-предната седмица.

Кеворк Кеворкян

Ще се подсмихва ли под мустак отново Кеворк Кеворкян в неделния следобед по БНТ?

Според запознати от есента програмата „Всяка неделя” и водещият й Кеворк Кеворкян може отново да се върнат в медията, която го роди – БНТ. Идеята била предаването отново да се излъчва в традиционното време от 17,30 до 19,50 ч. – отбелязва изданието.
Припомняме, че „Всяка неделя” и Кеворк Кеворкян се опитаха да осъдят БНТ за 1 млн. лв. през 2009 г. с мотива, че договорът на предаването не бил удължен през 2005 г. Националната телевизия спечели обаче това дело и не се наложи да плати на журналиста въпросната сума.
Както се казваше в един виц още от времето на соца: „Единица за нахалство?” – „1 Кеворк”.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Кеворк Кеворкян се връща в БНТ на бял кон”

 1. славчо

  окт. 12. 2014

  Може би, всичката тая помия излята от деформиран мозък е истината за цялата ни деформирана и (вече)тъпата ни,българщина и продажната и алчна същност.Но, да ви кажа нещо скъпиммои (хомо хабилис),че не всичко що се вижда, се яде и еистина.Затова се вземете в ръце и правете поне малко от малко правоподобни програми, а не само ….?за пари.Плюс това Вие гадняри недни,ттябва да сте тези които да водят и учат подрастващото, вече деформирано поколение. А вината 80%е ваша тъпунгери сребролюбиви. Маги, ти поне си нещо, за което съм казвал, че Вие Арменците, сте повече Българи от Българите и, че никога не сте имали претенции и за това аз Ви уважавам повече от себе си А Вие сте гръбнака на българската интелектуална общност, милееща за родината си България повече от майката Армения.Така и би трябвало да е, а не като предателите турци, а те са под въпрос, защото по- голямата част са от тези предали себе си и Родината си(българи).А те в нашата История дал бог са много.Но това е друга тема, как и от къде се е нагнездило това порочно наследство.

 2. славчо

  окт. 12. 2014

  Кеворк, товае е епоха от нашата Телевизия и Журналистика и би било мнооого голяма грешка да се лишим от присъствието и в нашия който е много фалшив, а без Кево той ще е не само фалш, но и скучен само стези продали душите си журналисти,мислещи едно в едно с путлитиците, а това са мисли само исамо за парички, нищо друго.Но такава ни е Орисията, че ние българите да имаме през 3_4поколния по 1_2малоумнопредателско поколение, пресметнете ,ако не вярва те.Това е, така е, и поне, че ги има такива като КЕВОРК и дано да ги все повече и повече.

 3. Angelina Mednikarova

  окт. 13. 2014

  Позволявам си да кажа "КЕВО" – ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ !!! дАНО ТОВА ДА Е ИСТИНА, ЗАЩОТО ВЕЧЕ МИ ПИСНА ОТ ОТ РАЗНИ ИЗМИСЛЕНИ ЖУРНАЛИСТИ И ПОСРЕДСТВЕНИ ПРЕДАВАНИЯ. завръщай се бързо, за да гледаме нещо стойностно и и истинско !!! Чакаме с голямо нетърпение !!!

Добавете коментар