Един от загиналите пасажери на фаталния малайзийски Боинг 777 предсказал трагедията

Един от загиналите пасажери на сваления Боинг 777 предсказал трагедията. Холандецът Кор Пан сякаш е усещал, че нещо със самолета ще се случи. Буквално минути преди да се качи на самолета, мъжът е снима машината и е публикувал кадъра в профила си във Фейсбук.

[caption id="attachment_416609" align="alignright" width="300"]Последната снимка на фаталния Боинг 777 и думите на Кор Пан Последната снимка на фаталния Боинг 777 и думите на Кор Пан[/caption]

Коментарът към него обаче се оказва повече от пророчески. Пан е написал, че снима самолета, за да знаят хората как изглежда, в случай, че изчезне. Очевидно холандецът прави препратка с изчезналия преди месеци Боинг 777, който, по ирония на съдбата, отново е на малайзийските авиолинии. И чиято съдба все още е неизвестна.

Въпросният фотос е и последният такъв на фаталния Боинг, който отне живота на всички, намиращи се на борда му, пасажери. А думите на Пан бяха изтълкувани като предчувствие от онлайн потребителите. От малайзийското министерство на отбраната все още се въздържат да коментират дали взривилият се Боинг 777 е бил свален и става въпрос за фатален инцидент.

От САЩ са категорични, че летателната машина е била взривена във въздуха с ракета земя-въздух, предават от "24 часа".