Гъмзата е готов и пеша да ходи, но да угоди на Слави Трифонов!

Гъмзата вече не яха якият си джип от германска марка, а праши по софийските улици с японско возило. Йордан Йончев-Гъмзата, който преди няколко месеца стана за втори път татко на мъжка рожба сменил колата си заради сръднята на Слави Трифонов.

Гологлавият водещ на „Шоуто на Слави” не обичал подчинените му да карат мощни коли, като неговите и затова Гъмзата решил да се покаже малко по-скромен. Слави Трифонов недоволствал, че екипа му се е превърнал в баровски и смятал, че много е разрешил на подчинените си. Слави Трифонов непрекъснато мърморел, че щом здравата са се разпищолили и си позволявали да карат такива скъпи коли като неговите, значи ги е отпуснал.

[caption id="attachment_416604" align="alignright" width="300"]Гъмзата Гъмзата се скъсва да угажда на Слави Трифонов[/caption]

Въпреки че повечето от хората му имали коли на възраст по на над десет години. Слави Трифонов никак не обичал да бъде засенчван на тема коли и затова подчинените му се съобразявали с решението му и не искали да го гневят.

Освен това Йордан Йончев, тромпетистът на Ку-ку бенд в „Шоуто на Слави” дори се радвал на това стечение на обстоятелствата. Хондата, която купил на старо му струвала двайсет бона и той не се притеснявал къде ще я остави или дали ще му я откраднат.

Цената на мерцедеса му била същата, но пък джипа имал много повече екстри и бил значително по-мощен. А и Гъмзата постоянно се страхувал да не му го свият крадците. За сметка на това свое решение, музикантът харчел доста по-малко пари за гориво за японската кола, а и ремонтът и поддръжката й му излизали много по-евтино.

[caption id="attachment_416605" align="aligncenter" width="300"]Гъмзата си остави хубавата кола заради Слави Гъмзата си остави хубавата кола заради Слави[/caption]

Евгени Димитров-Маестрото също се раздели с мерцедеса си, за да няма хър-мър със Слави. Той знаел за тази черта на шефа си и решил да не го дразни излишно. Все пак не е добре да се перчиш със същата кола, каквато кара и шефа ти, оправдавали поведението на Дългия неговите подчинени.