Ани Салич втрещи колегите си: Стана милионерка в имоти!

Ани Салич втрещи колегите си: Стана милионерка в имоти!
3 (60%) 2 votes

Ани Салич шашна тотално колегите си!

Ани Салич е милионерка. Телевизионерката имала пет къщи, заедно със сръбския си съпруг Бранко Салич. С тези имоти на стойност над един милион лева тя попадала в графата на богатите. Водещата на новинарския блок по Нова телевизия има наследствена къща в Благоевград, а съпруга й в Белград. Семейството има голямо жилище в столицата и къща в село Рударци. Освен това са закупили нов апартамент в столицата с ипотека, която изплащат с наема от новото си жилище вече втора година.

Ани Салич

Ани Салич официално е милионерка в имоти

Според близки до водещата обаче наемът бил доста по-висок от това, което те броели всеки месец на банката. Най-новата придобивка на Ани била къща в Гърция. За тази придобивка водещата на предаването „Извън новините” се издала самата тя. Пред колеги обяснила, че децата й Хана и Лазар са с баща си през лятото в новата им вила на Халкидики и събират тен. Тя обаче нямало да може да отиде там, заради работата си. Ани Салич се надявала да й се отдаде случай да отпраши за гръцката си вила през есента.

Клюката за поредната придобивка на Ани Салич от известно време коридорите на медията, където работи. Според запознати имотът й на гръцкия остров струва най-малко сто хиляди евро. Така недвижимите собствености, които притежава Ани Салич и съпруга й Бранко за формят цифрата пет.

Ани Салич змени Би Ти Ви с Нова телевизия, защото новата медия й гарантира по-голяма свобода и шансове да се изяви. Според топ водещата телевизията, в която работи сега й дава шанс да бъде едновременно продуцент, редактор и лице зад кадър, което създава предавания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Ани Салич втрещи колегите си: Стана милионерка в имоти!”

 1. GSM Аксесоари

  юли 18. 2014

  ;;;;;;;;;;;;;;;;;

 2. Joana Rubin

  юли 19. 2014

  много важно.

 3. Joana Rubin

  юли 19. 2014

  поне те да са образовани. и дано са умни и добри, като баща си. http://www.razkritia.com/416281/ani-salich-investira-v-badesteto-na-naslednicite-si/

 4. X Bo Di

  юли 19. 2014

  tazi neznam zashto izobshto ia pokazvat v efir tolkova zlu4 izlu4va

Добавете коментар