Дарина Павлова афишира връзката си на сватбата на дъщерята на Илия Павлов от първия му брак

Дарина Павлова отново е завъртяла млад любовник. Вдовицата на Илия Павлов използва сватбата на дъщерята от първия му брак Венцислава, за да покаже новата си тръпка. На събитието госпожа Мулти се появи под ръка със Сандро Рубин - дългогодишен пиар на компанията й.

[caption id="attachment_416580" align="alignright" width="293"]Дарина Павлова и Сандро Дарина Павлова и Сандро[/caption]

На церемонията, състояла се в Италия, Дарина Павлова на всяка снимка е плътно придружавана от Сандро, като гости на сватбата издават, че двамата цяла вечер не се отделили един от друг. Малко преди това пък двамата бяха изловени на романтично пътешествие до Холивуд, където се забавляваха рамо до рамо със звезди от ранга на Антонио Бандерас, Силвестър Сталоун, Мел Гибсън и други.

И докато голяма част от медиите по света набедиха Сандро за новия мъж до Дарина Павлова, в Италия са доста по-скептични. Според тамошните медии, Дарина Павлова само използва Рубин за придружител, след като се раздели с предишната си тръпка Джулио Берути. Актьорът не се появи на сватбата на Венцислава, заради което светските хроникьори се усъмниха, че между него и "Веселата вдовица" всичко е в миналото, предават от БЛИЦ.