Лют скандал между приятелките Лора Крумова и Галя Щърбева!

Лют скандал между приятелките Лора Крумова и Галя Щърбева!
5 (100%) 1 vote

Лора Крумова и Галя Щърбева се изнервиха до краен предел, скараха се жестоко!

Лора Крумова и Галя Щърбева се скараха здраво. Телевизионерките отмаряли заедно на къмпинг „Смокиня” още от края на май. Това те го правели всяка година и сега се събрали заедно с мъжете си и невръстните си деца.Потопът на морето в края на юни двете водещи преживели и продължили да почиват. Но последвалите дъждовни дни тотално изнервели Галя Щърбева. Лошото време напълно вбесило Галя Щърбева и тя решила да предприеме план „Б”.

Лора Крумова

Лора Крумова и Галя Щърбева се изпокараха заради времето

Вместо да седят и да се косят на скапаната прогноза, заедно със съпругът си и седем месечната си дъщеричка решили да се махнат. Тримата, с бебето Калина взели решение да отпрашат на някой планински курорт, за да се отърват от лошото време на морето. Само че приятелката не споделила идеята си на Лора Крумова. Водещата на Би Ти Ви научила новината в последния момент и не успяла никак да реагира. Двете почивали от години на това място и сега Лора Крумова била бясна, че дружката й не я предупредила по-рано. Лора Крумова нямало как да си тръгне от морето, защото мъжът й бил преподавател по сърф и работата му била свързана с морето.

Затова тя и нейния малък син Явор били принудени да останат още в къмпинга. При нея оставала и другата й приятелка Генка Шикерова, но тя щяла да ражда в края на месеца. Не се знае след това дали Генка ще се върне на морето, тъй като там нямало подходящи условия да се гледа едно току-що родено бебе.

Затова Лора Крумова ходела намусена и нацупена и била много сърдита на Галя, че я е изоставила. Очертавало се Лора Крумова да остане без приятелки, заради така стеклите се обстоятелства, до края на летния сезон и затова действието на Галя Щърбева приела като предателство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Лют скандал между приятелките Лора Крумова и Галя Щърбева!”

  1. GSM Аксесоари

    юли 18. 2014

    mmmmmmmmmmmmmm

  2. Дон Вегано

    юли 21. 2014

    Разплетох си чорапа поради това обстоятелство :)) ах какви дебили сте ми 🙂

Добавете коментар