Банкерът Цветан Василев смени визията си, бръсне мустаците си, за да прекъсне каръка

Миналият в изгнание Цветан Василев си е обръснал легендарните мустаци – пише „Уикенд”. Според мълвата по високите етажи на властта пребиваващият в Австрия банкер се е лишил от най-яркия си символ преди седмица в миг на нервна криза – твърдят източници на изданието. Други пък споделят, че причината за махането на мустаците бил лошият карък, който преследва собственикът на КТБ напоследък. Малко след като бил приет в бовница, след като припаднал при употреба на сериозно количество успокоителни и алкохол, Цветан Василев се избръснал гладко, премахвайки и бай-ганьовските си мустаци. Причината била да си остане незабелязан във Виена, където в момента пребивава в най-скъпия хотел в града.

[caption id="attachment_416530" align="alignleft" width="300"]Цветан Василев Мустаците на Цветан Василев били символ на вътрешната му свобода[/caption]

Тъй като в австрийската столица имало много българи, Цветан Василев не искал да буди любопитството на околните. И се разхождал из виенските уличи вече кьосе. Преди години в едно от малкото си интервюта банкерът разкри, че се е заклел да носи до края на дните си мустаците като символ на вътрешната си свобода – пише „Уикенд”. И докато Цветан Василев пребивава в чужбина, защото вероятно се страхува за живота си, в България около банката му КТБ ври и кипи. Затварянето на трезора наложи спешна помощ от ЕС, откъдето очакваме европейският банков надзор да оправи положението в страната. Обвинения към банкера поне на този етап липсват, така че той спокойно може да си живее в чужбина.