Безпогрешни: Слави Трифонов и Годжи удариха кьоравото!

Безпогрешни: Слави Трифонов и Годжи удариха кьоравото!
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов и Годжи се оказаха доста находчиви и с безпогрешен нюх!

Шоуменът Слави Трифонов и неговия верен авер Георги Милчев-Годжи показаха нюх на кучета. Двамата шоумени са уцелили солидна сума, след като са познали резултат от последния мач на Световното първенство по футбол в Бразилия. Приятелите са си разделили осем бона, тъй като правилно са уцелили кой ще стане шампион на Мондиал 2014.

Двамата играли и заедно, пуснали фишове и самосиндикално, като броили за всичките си залози сумата от 1600 лева. Но накрая все пак спечелили и си избили вложеното.

Слави

Слави Трифонов и Годжи извадиха страхотен късмет

Слави Трифонов въпреки безпогрешния си нюх на бизнесмен не налучкал резултата . Това го сторил Годжи, който точно нацелил резултата и кой най-накрая ще вкара финалния гол. И безспорно познал резултата. Но тъй като двамата с шефа си играли заедно, разделили надве своята печалба. Не само това, но и почерпили в студиото на шоуто. Много от екипа на Дългия признават, че манията а залагат била налегнала всички и те също пускали фишове. Но най-много и най-стабилно се бръкнали Слави Трифонов и Георги Милчев, затова и спечелили най-тлъстата сума.

Все пак затова Слави обичал да пуска късмети под формата на фишове, защото Годжи имал уникалната дарба добре да налучква резултата. Това се случило и сега, когато музикантът напълно правилно познал, че световен футболен победител ще е отбора на Германия.

За пореден път Слави Трифонов и Годжи се оказаха похвално находчиви и с наистина безпогрешен нюх в комбина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар