Бомба: Ето кой ще влезе в най-разтърсващия сезон на Вип Брадър!

Бомба: Ето кой ще влезе в най-разтърсващия сезон на Вип Брадър!
5 (100%) 1 vote

Предстоящият сезон на Вип Брадър ще е най-разтърсващият досега!

Новият сезон на култовото шоу ВИП Брадър обещава да бъде много наситено с емоции. Един от участниците, чието име се спряга е това на скандалния журналист Мартин Карбовски. Водещият на едноименното предаване по ТВ7 е поканен да бъде едно от известните лица на шоуто. Проблемът обаче е, твърди продуцентът на предаването Николай Тупарев, че Карбовски искал космически хонорар. Той ще е един от звездите, който най-скъпо ще е изтъргувал присъствието си в Къщата, твърдят от средите на шоуто.

Вип Брадър

Това ще е най-интересният сезон на Вип Брадър досега

Продължават да текат обаче горещите преговори за платата на устатия журналист и продуцентите на вървежното шоу. Това, което искал за себе си като финансова подпорка Мартин Карбовски не било възможно да му бъде отпуснато от продуцентите на ВИП Брадър. Дори да склонил да вземе по.ниска цена за присъствие, Мартин Карбовски пак си оставал участника, който ще получи най-тлъста сума от престоя си в Къщата на ВИП Брадър, разкриват близки до средите на шоуто.

Пречката, която стояла с голяма неизвестна била дали Мартин Карбовски ще води предаването си от новия сезон или от есента. Не е тайна, че ТВ7 е подложена на големи изпитания. След като банкерът Цветан Василев изчезна и я остави на произвола на съдбата, финансовата стабилност на телевизията е тотално застрашена. Водещи, предавания и изобщо всичко, свързано със структура и плащания е под един голям въпрос, за който няма точен и ясен отговор. Такава е и бъдещата съдба на журналиста Мартин Карбовски и тя е с хиляди неизвестни.

От своя страна, ако се споразумеят за цената и участието му, Мартин Карбовски обещавал да има конфликти, скандали, провокации, обидни реплики, „кирливи ризи”. С тези провокации журналиста натрупа слава и известност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар