Дейли мейл: Слънчев бряг влезе в Топ 10 на скандална класация!

Дейли мейл: Слънчев бряг влезе в Топ 10 на скандална класация!
3.5 (70%) 2 votes

Родният Слънчев бряг влезе в челната десятка на скандалната класация!

Слънчев бряг има изключителната слава на курорт, където всеки може без контрол да се отдаде на пагубни, горещи ласки. То се превърна в любима дестинация на бледите английски младежи, които намират тук пиене и то евтино и възможност да омачкат чаршафи с неопределен брой партньори. Българският курорт държи заветното девето място в света, където можеш да правиш всичко, което грешното ти въображение си изфантазира и то на изключително ниска цена.

Още повече, след като стана известен филма на Би Би Си за нашенската дестинация Слънчев бряг, лавини от жадни за непозволени емоции и приключения островитяни налазиха черноморския ни курорт.

Слънчев бряг

Скандалният Слънчев бряг зае призово 9-то място в света!

Наред със Слънчев бряг в скандалната таблица се нарежда и столицата на Германия-Берлин. Тя е популярна предлаганите удоволствия, чийто родоначалник е маркиз дьо Сад. Като обект на телесните утехи е известено и малко градче в Югоизточната част на Лондон – Нюкий. В него разпасаните млади англичани могат на воля да се отдадат на платени ласки и на безконтролното пиене.

Първенството по разюзданост и безобразни постижения в леглото предлага и столицата на Тайланд- Банкок. Градът е на второ място по търговия със средства, които доставят удоволствие на тялото и са начин за безмозъчно палуване. Алъш-веришът на играчки от подобен род е толкова известна, колкото и търговията по плажовете на страната.

Безспорен първенец в световната класация принадлежи на Магалуф, столицата на остров Майорка, в Испания. Рейтингът на разпасания град е достигнал небесата за желаещите подобни телесни наслади. Той непрекъснато е обсаждан от бледолики англичани, които показват завидни креватни подвизи, след като изпият огромно количество алкохол.

Остров Ибиса също е познат на ценителите на желаната наслада. Явно обаче родният Слънчев бряг не отстъпва по нищо на конкурентите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Дейли мейл: Слънчев бряг влезе в Топ 10 на скандална класация!”

  1. Jiji Jerome

    юли 17. 2014

    Palma e stolitsata na Majorcca, a Magaluf e prosto 1 ot seltsata tam…

Добавете коментар