Кризата в КТБ провокира цял куп иронични коментари в социалните мрежи

Кризата в КТБ, освен хаос в държавата предизвика и цял куп коментари в социалните мрежи. Последен хит в нета са смешки, вдъхновени именно от случващото се в банката. Те станаха особено интензивни след 11 юли, когато стана ясно какво точно е състоянието на финансовата институция.

[caption id="attachment_416471" align="alignright" width="300"]Шеги заляха нета заради кризата в КТБ Шеги заляха нета заради кризата в КТБ[/caption]

Към ироничните подмятания по повод кризата в КТБ се включиха не само анонимни потребители, а също и редица известни лица от родното медийно пространство. Които не се притесниха да застанат с името си зад поредицата шеги, някои от които доста пиперливи. Сред тях естествено е и Любен Дилов-син, известен именно с острия си език и хапливо чувство за хумор. Който изтъква, че всички нещастия на света са породени именно от бедност. След което добавя, че говори за бедност на въображението.

Някои потребители пък успяха да вържат кризата в КТБ със случващото се на вече приключилото Световно първенство в Бразилия. И по-точно, с разгромната победа на Германия със 7:1 над домакините на полуфинала. Така например Димо Йотов констатира, че изнесените чували от КТБ не са изчезнали, а са напълнили вратата на бразилците.

Вижте сами останалите шеги, породени от кризата в КТБ и събрани от ПИК.

[gallery link="file" ids="416473,416474"]