Христо Стоичков гласи сватба, новината издаде лично Мика Стоичкова

Христо Стоичков омъжва дъщеря си! Легендарната осмица започва приготовленията за сватбата на по-малката си дъщеря Христина, която се е сгодила за дългогодишния си приятел - хърватина Лука Белич. Новината беше издадена не от друг, а лично от сестрата на Христина - Мика.

[caption id="attachment_416458" align="alignright" width="300"]Дъщерята на Христо Стоичков се омъжва Дъщерята на Христо Стоичков се омъжва[/caption]

По-голямата щерка на Камата публикува в профила си във Фейсбук снимка на сестра си и годеника й, на който кадър ясно се вижда как Христина позира с годежния си пръстен. Към фотоса Мика е написала и поздравително съобщение, с което приветства Лука с добре дошъл в семейството и не крие радостта си, че именно той ще й стане зет.

Самият Христо Стоичков все още не е коментирал щастливото събитие. Негови близки обаче издават, че той одобрявал избора на Христина и най-вероятно с нетърпение ще се гласи за сватбата. Друг е въпросът дали на нея Мика Стоичкова ще се появи с бившото си гадже Иво Аръков или не. Както знаете, двамата се разделха повече от неочаквано преди няколко месеца след уж голяма любов.

Според приятелите им обаче всичко е просто рекламен трик с цел привличане на вниманието.