Мистерия в Сибир, зейна огромен кратер: Дело на НЛО или метеорит?

Мистерия в Сибир, зейна огромен кратер: Дело на НЛО или метеорит?
4.5 (90%) 2 votes

Мистерия в Сибир, огромна дупка зейна на края на света

Мистерия в Сибир втрещи света. Огромна дупка зейна край най-голямото находище на газ на Русия. Кратерът с диаметър 80 метра и според учените не е ясно какво е го е предизвикало.

Екип от учени ще отпътуват на специална експедиция, за да открият причината, която е предизвикала огромния кратер в северната част на Сибир, пише „Таймс“.

Снимките и видеото от въздуха, които наскоро се появиха, станаха повод да се заговори, че се наблюдава поредната мистерия в Сибир. В района необичайните явления не са новост, но определено, когато се случат привличат вниманието за години. Снимки и клипове публикувани в социалните мрежи показват огромна дупка на Ямалския полуостров, а причината за появата на дупката все още не е известна.

Мистериозен кратер предизвика смут в Сибир

Мистериозен кратер предизвика смут в Сибир

Разбира се, феновете на НЛО феномените смятат, че кратерът е следствие на кацане на извънземни на земята, но руските експерти не приемат тази теория. Според тях странната мистерия в Сибир има своето научното обяснение и те упорито го търсят.

Адската дупка зейна неочаквано

Адската дупка зейна неочаквано

Основната хипотеза е, че кратерът е възникнат в резултат на изпускане на подземен газ, което обяснява изгорелия ръб на кратера. Друга теория гласи, че става дума за място, на което е паднал метеор.

Властите организираха експедиция на екип руски експерти да разследват странната мистерия в Сибир.

НЛО, метеорит или газ са виновни за странната мистерия в Сибир?

НЛО, метеорит или газ са виновни за странната мистерия в Сибир?

Целта е да се вземе проба от почвата, въздуха и водата. От Москва са категорични, че и дума не може да става дума за метеор, но добавян, че е прекалено рано да се излиза с категорично становище.

Във всеки случай, скоро вероятно ще разберем причината за създаването на кратера, а дотогава ще следим нереалистичните теории на онлайн „експерти“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар