Новината за Кейт Мидълтън взриви цяла Англия!

Новината за Кейт Мидълтън взриви цяла Англия!
4.5 (90%) 2 votes

Цяла Англия е в екстаз от новината за Кейт Мидълтън!

Британският принц Джордж най-вероятно ще става батко. Тази блага вест разпространи приятелката на херцогинята Джесика Хей. Дружката на Кейт Мидълтън живее в Австралия и е разбрала какво става със съпругата на принц Уилям. Преди известно време тя първа разпространи информацията, че Кейт вече се е сгодила с внука на кралица Елизабет II. После същата дама заяви, а медиите веднага побързаха да тиражират казаното от нея, че двамата с принца ще се женят.

Кейт Мидълтън

Вестта за Кейт Мидълтън хвърли в екстаз британците

Информацията наистина се оказа вярна. „Клюкарката” е безкрайно обичана от хората на перото и словото, защото каквото каже Джесика Хей то си е истина. След като сватбата стана факт и Кейт Мидълтън е вече херцогиня на Кеймбридж, приятелката й „първа снесе” пред журналистите, че тя чака първото си дете. Сега отново живеещата в страната на кенгуруто приятелка на Кейт Мидълтън е заявила, че съпругата на наследника на британската корона ще става майка за втори път. А малкият принц Джордж ще си има братче или сестриче.

Джесика Хей е известна и в родната си Великобритания, въпреки че живее извън родината си. Медиите безкрайно много я обичат, защото тя мигновено разпространява това, което приятелката, херцогинята на Кеймбридж й е споделила.

Преди новината да бъде потвърдена от приятелката на Катрин Мидълтън, слуховете вече бяха плъзнали в Англия. Според мълвата, младата кралска двойка са правели опити да разширят кралската фамилия с още един член, братче или сестриче на чаровника принц Джордж. Това ще даде възможност Джордж да има с кой да тича в двореца Кенсингтън. Близки до тях казват, че кралското семейство искат да дадат на малкия си син нормално детство и да го възпитат като човек, който да общува свободно с всички и затова го водят на гости при двойки, които имат деца на неговата възраст.

Джесика Хей пък сподели, че тази информация за втората бременност на Кейт я знае не само тя, но и останалите приятелки на херцогинята. От Бъкингамският дворец обаче са отказали информация. Кейт Мидълтън и наследника на кралската корона пък са обещали в следващите месеци да съобщят вестта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар