Трагедия: Застреляха телевизионен водещ в дома му!

Трагедия: Застреляха телевизионен водещ в дома му!
5 (100%) 1 vote

Водещият е бил застрелян на място в дома си!

Гръмнат в дома си е бил открит руския водещ Андрей Рибакин. Телевизионерът, който е водещ в канал „360° Подмосковие” е бил убит в руската столица Москва.

Той е бил любимец на зрителската аудитория и каква е причината за смъртта му все още не е изяснена. Телевизионният водещ е намерен застрелян в собственият си апартамент. Жилището на Рибакин се е намирало в близост до станцията на метрото на „Университет”. Причината за разстрела на журналиста не е изяснена, но със сигурност се знае, че смъртта е насилствена. По тялото му са намерени множество огнестрелни рани. Освен това той е бил екзекутиран и с куршум в тила.

водещ

Телевизионният водещ е застрелян у дома си

Според шефовете на медията Андрей се е отличавал с ерудиция, талант и е успял да увлече зрителите със своя чар и магнетизъм. Андрей Рибакин в последно време е променил своето поведение и настроение, твърдят най-близките до телевизионера. Според приятелите му той е бил изпаднал в странни депресивни състояния и често е употребявал големи количества алкохол. Продължава разследването за смъртта на тв водещия.

Откакто Владимир Путин поема кормилото на държавата през 2000 година, Русия се превръща в „морга“ на журналистите. По време на мандата на Владимир Путин в Русия са намерили смъртта си поне двадесетина хора на перото и словото. Голяма част от тези престъпление не са разкрити и остават забулени в тайна и до днес.

Според световни данни през миналата година само в Русия броя на убитите журналисти са пет. Един е очистен в Турция и един в Азербайджан. Най-висок брой на премахнатите журналисти и водещи е бил през 2009 година, когато броят на убитите журналисти е скочил до 110. Това е рекорден брой за последните десет години, сочи доклад на международен медиен институт във Виена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар