Волен Сидеров коментира ситуацията с банковата криза в страната ни

Волен Сидеров коментира случващото се във финансовата система и в частност кризата в банковия сектор. Той заяви, че твърденията за банкова криза са пълна измислица и не граничат с реалността. Според него зад всичко стои желанието на определен кръг от хора да всява истерия и паника в обществото.

Волен Сидеров заяви, че отдавна представителите от партията му не присъствата на парламентарните заседания, тъй като работата на този кабинет е напълно безсмислена и трябва незабавно да се проведат предсрочни избори. Той допълни, че Бойко Борисов е този, благодарение на който БСП и ДПС са на власт, а не АТАКА.

[caption id="attachment_416376" align="alignright" width="300"]Волен Сидеров Волен Сидеров заяви, че банковата криза е измислена[/caption]

Волен Сидеров каза, че след изборите отново ще стане свидетели на сформирането на поредната мафиотска коалиция между ГЕРБ, ДПС и "България без цензура". Политическият лидер каза още по време на пресконференцията си днес в Добрич, че отсега партията на бившия премиер се е съюзила с ДПС, тъй като двете политически сили гласуват приемането на абсурдни закони.

Той подчерта, че забраната да се говори на банкова тема, всъщност разпъва политически чадър над определен кръг от хора, които злоупотребяват с парите на народа.

Волен Сидеров заяви, че досегашното управници превърнаха страната ни в белия роб на Европа, пише ПИК.