Сензационно пророчество на Ванга видя бял свят

Ванга предвещала повторната поява на Петър Дънов през 2014 г.
2

Ванга предвещала повторната поява на Петър Дънов през 2014 г.

Сензационно гадание на петричката пророчица Ванга видя бял свят.

Ванга е предрекла, че след 2015 година идват добри дни за България. Приживе петричката ясновидка е предсказала, че през 2014 година, духовният учител Петър Дънов ще се появи повторно.
Той ще дойде като спасител след множеството лоши дни да България, в които хората са изгубили надежда.

Ванга е предсказала, че появата на Учителя ще върне вярата на българите и ще ги научи как да живеят в новия свят, който ще бъде много по-добър.
Ванга е потвърдила пророчествата на Дънов, които вещаят тежки катаклизми през първите две десетилетия на новото хилядолетие, когато природата и всички твари ще претърпят неподозиран катарзис.

Ванга предвещала повторната поява на Петър Дънов през 2014 г.
Ванга предвещала повторната поява на Петър Дънов през 2014 г.

Петричката пророчица и Учителят са предрекли, че всеки, който си мисли, че по-лошо няма ще се убеди в обратното, а всеки, който не се поправи, няма да оцелее.
Пророчествата на Петър Дънов предвещавали купища катаклизми, които ще отнемат човешки животи и ще ранят мнозина.
Той обаче посочил, че този прелом е неизбежен и има за цел да промени мисленето на човечеството.

Въпреки всичко, Учителят е предрекъл, че българите ще се запазят като нация и дори ще имат решаваща роля в стартирането на големи проекти, които са от особена важност в световен мащаб.
Петър Дънов е предсказал, че България ще започне да си стъпва на краката след 150-та му годишнина, която бе отбелязана през миналата седмица. Той вещае, че новите светли дни за страната ни ще дойдат век и половина след появата му на бял свят.
Това пророчество също е било потвърдено от Ванга.

Петър Дънов е заявил пред учениците си, че ще се прероди отново в България и с общи усилия ще направят България единна държава, която ще изиграе особено важна роля в един по-добър свят, белязан от промените с епохата на Водолея.
Пророчеството на Учителя е запазено в книгите му и дава лъч светлина на последователите на Бялото братство, пише pik.bg.

2 коментара
  1. амет казва

    Месията от банкя се определи преди време като новия Нострадамус,дали не се е объркал,ако смята,че по ще му отива да е преродения Дънов,вероятно новината ще научим до вечерта я от нова,я от бтв.

  2. Ochakvane казва

    Ако хората можеха да се прераждат, можеха и да се самосъздават. Твърдението, че някой може да се прероди е равносилно на твърдението, че хората са богове. Това е една от версиите на Сатана, казана в Едем: „Никак няма да умрете“. Дънов си е в гроба и един ден ще бъде възкресен за да отговаря за делата си. Сега той не съществува и не знае какво става по света:
    Еклесиаст 9:5. Защото живите поне знаят, че ще умрат;
    Но мъртвите не знаят нищо, нито вече придобиват,

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.