Слави Трифонов с тежки здравословни проблеми

Слави Трифонов си нае медицинска сестра, която да се грижи постоянно за него. Дългия взе това решение след дълги увещания от страна на близките му и неговите колеги. Медицинската сестра е неотлъчно до шоумена и постоянно бди над него. В момента Слави Трифонов е на обиколка из страната, тъй като тече подбора на участници в "Гласът на България".

Кандидатите да участват във формата се одобряват от Слави Трифонов и Евгени Димитров. По време на кастинга във Варна на Дългия му прилошало и за малко да припадне пред очите на кандидатите. Изтощен от пътуванията на Слави Трифонов често му се виело свят и ставал блед като платно. Влошеното му здравословно състояние е причината той да се реши да наеме квалифициран човек, който да следи здравословното му състояние.

[caption id="attachment_416294" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов закъса със здравето[/caption]

Освен проблеми със зрението, Слави Трифонов има проблеми и със сърцето. Въпреки препоръките на лекарите, че трябва постоянно да приема лекарства в последните няколко месеца, Слави Трифонов пренебрегнал лечението си под предлог, че се чувства прекрасно и не желае да се тъпче с лекарства.

Медицинската сестра следи дали Слави Трифонов приема редовно лекарствата си и мери кръвното му налягане по три пъти на ден.

Мартина също е много притеснена за любимия си. Балерината следи дали Дългия спазва предписания му хранителен режим заради високия холестерол. След приключването на кастингите Слави Трифонов ще заведе любимата си на някое екзотични местенце, където ще си починат, пише Хот арена.