Александра Тюркмен с ново гадже

Дъщерята на покойния мафиот Фатик - Александра Тюркмен сменя гаджетата едно след друго. Оказва се, че това е единственото, което вълнува в момента богаташката наследница.

Александра Тюркмен след в Театралната академия и вече е по средата на следването си. Въпреки, че завърши и втори курс, мафиотската щерка все не може да блесне с особени актьорски умения. Освен, че няма никакъв талант, Александра Тюркмен се отнася несериозно към образованието си и това е причината за подигравателното отношение на преподавателите й към нея.

[caption id="attachment_416291" align="alignright" width="224"]Александра Тюркмен Александра Тюркмен заби ново гадже[/caption]

Професорите от ВУЗ-а винаги давали на богаташката щерка роли, които не изискват прави нещо особено, а просто да се появи на сцената и през повечето време да стои неподвижна. Това е причината и за прякора "дървото", който си спечел Александра Тюркмен сред колегите си в академията.

Въпреки това милионерската наследница не отдавала голямо значение на случващото се. За нея много по-важни от ролите й били гаджетата й. Колеги на Александра Тюркмен разкриха, че тя идва всеки ден с различна кола. След лекции задължително я чака някой баровец и двамата отпрашват към някой луксозен столичен ресторант, за да обядват.

Щерката на Фатик вече си ново гадже. Щастливецът се казва Даниел Петров и според запознати младежът произхожда от заможно семейство. Това означава, че той безпроблемно ще задоволява всяка една от прищевките на Александра Тюркмен, пише Хот арена.