Александра Тюркмен заби богаташ

Гласувайте за статията

Александра Тюркмен с ново гадже

Дъщерята на покойния мафиот Фатик – Александра Тюркмен сменя гаджетата едно след друго. Оказва се, че това е единственото, което вълнува в момента богаташката наследница.

Александра Тюркмен след в Театралната академия и вече е по средата на следването си. Въпреки, че завърши и втори курс, мафиотската щерка все не може да блесне с особени актьорски умения. Освен, че няма никакъв талант, Александра Тюркмен се отнася несериозно към образованието си и това е причината за подигравателното отношение на преподавателите й към нея.

Александра Тюркмен

Александра Тюркмен заби ново гадже

Професорите от ВУЗ-а винаги давали на богаташката щерка роли, които не изискват прави нещо особено, а просто да се появи на сцената и през повечето време да стои неподвижна. Това е причината и за прякора „дървото“, който си спечел Александра Тюркмен сред колегите си в академията.

Въпреки това милионерската наследница не отдавала голямо значение на случващото се. За нея много по-важни от ролите й били гаджетата й. Колеги на Александра Тюркмен разкриха, че тя идва всеки ден с различна кола. След лекции задължително я чака някой баровец и двамата отпрашват към някой луксозен столичен ресторант, за да обядват.

Щерката на Фатик вече си ново гадже. Щастливецът се казва Даниел Петров и според запознати младежът произхожда от заможно семейство. Това означава, че той безпроблемно ще задоволява всяка една от прищевките на Александра Тюркмен, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар