Ани Салич инвестира в бъдещето на наследниците си

Гласувайте за статията

Ани Салич спестява пари за образованието на сина си

От няколко години Ани Салич спестява пари за образованието на децата си. Амбициозната тв водеща е на мнение, че наследниците й трябва да получат висше образование в някой от орестижните университети в чужбина и е твърдо решена да реализира мечтата си. Ани Салич възнамерява да изпрати сина си Лазар да следва във Великобритания.

Там живее и най-добрата приятелка на Ани Салич. Само преди няколко дни тя се завърна от там. Тв водещата пътува да Кралството заедно с Лазар, за да присъства на завършването на сина на дружката й.

Ани Салич

Ани Салич възнамерява да изпрати децата си да следват в чужбина

Ани Салич приема отрочето на приятелката си като свое дете и именно като него си представя и суна си след няколко години. Младежът е завършил специалност „Политически науки“ в един от най-престижните университети на Острова, след което е бил на стаж при пиара на Дейвид Камерън.

От няколко години Ани Салич и съпругът й Бранко всеки месец заделят сериозни суми, с които ще обезпечат бъдещето на децата си след време. Наследниците на амбициозната благоевградчанка от сега знаят, че след време ще заминат за чужбина, за да учат там. Хана и Лазар владеят по два чужди езика.

Отрочетата на Ани Салич учат в Италианския лицей в столицата заедно с наследниците на редица известни българи, сред които политици и баровци, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар