Ани Салич спестява пари за образованието на сина си

От няколко години Ани Салич спестява пари за образованието на децата си. Амбициозната тв водеща е на мнение, че наследниците й трябва да получат висше образование в някой от орестижните университети в чужбина и е твърдо решена да реализира мечтата си. Ани Салич възнамерява да изпрати сина си Лазар да следва във Великобритания.

Там живее и най-добрата приятелка на Ани Салич. Само преди няколко дни тя се завърна от там. Тв водещата пътува да Кралството заедно с Лазар, за да присъства на завършването на сина на дружката й.

[caption id="attachment_416284" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич възнамерява да изпрати децата си да следват в чужбина[/caption]

Ани Салич приема отрочето на приятелката си като свое дете и именно като него си представя и суна си след няколко години. Младежът е завършил специалност "Политически науки" в един от най-престижните университети на Острова, след което е бил на стаж при пиара на Дейвид Камерън.

От няколко години Ани Салич и съпругът й Бранко всеки месец заделят сериозни суми, с които ще обезпечат бъдещето на децата си след време. Наследниците на амбициозната благоевградчанка от сега знаят, че след време ще заминат за чужбина, за да учат там. Хана и Лазар владеят по два чужди езика.

Отрочетата на Ани Салич учат в Италианския лицей в столицата заедно с наследниците на редица известни българи, сред които политици и баровци, пише ПИК.