Иван Костов къта 1 милион в КТБ

Гласувайте за статията

Истината за Иван Костов и КТБ излезе наяве

Иван Костов е един от най-големите защитници на Цветан Василев, откакто избухна скандала с КТБ. Оказва се, че зад яростната защита на банкера и стремежа на Иван Костов да представи ситуацията с КТБ в друга светлина, стоят лични мотиви.

Иван Костов къта на влогове в КТБ сума, възлизаща на 1 милион лева, научи „Капитал“. Два от влоговете са на името на половинката на Командира, другият е на името на една от наследничките му. И трите депозита надхвърлят 200 000 лева (100 000 евро), което е гарантираният минимум.

 Иван Костов

Иван Костов къта 1 милион в КТБ

Очевидно при създалата се ситуация Иван Костов е замесен в конфликт на интереси. Това обяснява и отчаяните опити, които той прави с цел да представи пред обществото случващото се с КТБ в светлина, която е изгодна за него.

Днес сутринта Иван Костов заяви в ефира на бТВ, че пенсията на съпругата му е в КТБ. Разследване, извършено от информационна агенция „ПИК“, установи, че банката на Цветан Василев е захранвала всеки месец сметката на фирмата на една от шерките на Иван Костов – Мина със сумата от 30 000 лева.
Иван Костов е само един от много заинтересовани политици, които треперят да не загубят парите си в КТБ. Освен Иван Костов и Стоян Александров (бивш министър на финансите) има влог в КТБ, възлизащ на 1 млн. лв.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар