Албена Михова увисна на врата на Маги Халваджиян!

Албена Михова увисна на врата на Маги Халваджиян!
3.5 (70%) 2 votes

Албена Михова увисна на врата на Маги Халваджиян!

Албена Михова съвсем се е спекла. Русата фурия останала без никакви ангажименти нито към телевизиите, нито към театъра и изпаднала в паника. Най-известната комедийна актриса от младото поколение не обича да остава без работа. Освен с работохолизма си, Албена е известна и с острия си език. Родената във Варна чаровница с умопомрачителни трапчинки и на двете си бузи спечели зрителите още с първите си прояви в „Шоуто на Слави” и „Хъшове”.

Скечовете й караха цялата страна да се превива от смях и след като Албена Михова напусна Слави, Дългия така не успя да й намери заместничка. Албена Михова ще се помни дълго и с участията си в „Пълна лудница” и „Бай Брадър”.

Албена Михова

Албена Михова висна на шията на Маги Халваджиян – моли го за работа

Едно от последните участия на чаровната блондинка е това в танцувалното шоу „Дансинг старс”. Там обаче тя не успя да „разгърне таланта си” и много скоро след старта му беше елиминирана. Сега напористата актриса е убедена, че може още да даде на шоуто „Като две капки вода”. Първият сезон беше изключително успешен за култовата актриса и тя иска отново да се завърне като победител на бял кон именно там.

Затова Албена Михова непрекъснато тормозела продуцента Магърдич Халваджиян. Тя настоявала отново да влезе в звездното шоу на талантливия продуцент, но не като участничка, а като част от журито. Албена Михова си е наумила, че само там й е мястото и това вече отговаря на порасналия й престиж. Още една причина имало Албена Михова да става оценяваща. И това били естествено парите.

Албена Михова споделяла пред свои приятелки, че като участник в „Като две капки вода” и в „Денсинг старс” получила изключително мижави хонорари, а като жури заплатата й щяла да бъде значително повече и най-вече да оправи донякъде доста отънелия й напоследък джоб.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар