ГЕРБ с убедителна победа над БСП на изборите

ГЕРБ с убедителна победа над БСП на изборите
5 (100%) 1 vote

ГЕРБ увеличават още преднината си пред червените, но недостатъчно, за да управляват сами

ГЕРБ ще спечелят убедително пред БСП на предстоящите на 5 октомври предсрочни избори. Това показва изследване на Центъра за анализи и маркетинг, начело на който е Юлий Павлов. Самият анализ на нагласите на избирателите е бил проведен в началото на този месец – между пети и десети юли, а в него са участвали 1024 от пълнолетните граждани на страната.

ГЕРБ води убедително на БСП

ГЕРБ води убедително на БСП

Резултатите сочат, че към момента ГЕРБ събират 38% подкрепа от избирателите срещу 21% от БСП. Трети, както винаги са ДПС, с твърд електорат и 14% подкрепа. Реформаторският блок се нарежда на четвърта позиция с 5%, а партията на Николай Бареков – България без цензура, събира едва 4,3% подкрепа, въпреки гръмките му заявления, че ще управлява държавата.

На практика, тези резултати означават, че въпреки сериозната си преднина пред БСП, ГЕРБ няма да могат да управляват сами. Ако се коалират с ДПС обаче – нещо, което все по-често се обсъжда в медийното и политическото пространство, двете партии ще могат да вземат властта. Извън парламента остават НФСБ, Атака, които губят все повече избиратели и формацията на Георги Първанов – АБВ, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “ГЕРБ с убедителна победа над БСП на изборите”

 1. Илко

  юли 15. 2014

  Платена му работа!

 2. ЮЛИЙ ПАВЛОВ ЦАМ

  юли 15. 2014

  ОБЯВА: ОТКРИВАМ ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА СПЕШНИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ. ТАКСАТА Е ПО ДОГОВОРКА И Е ПРАВОПРОПОРЦИОНАЛНА Н АБРОЯ ДЕПУТАТИ, КОИТО ИСКАТЕ ДА ВИ ПИШЕМ „ше ви опрайм, нема страшно“ – ТВА Е НАШЕТО МОТО! ЗА КОНТАКТИ : БАНКЯ И ПОЗИТАНО 20

 3. Владимир

  юли 15. 2014

  Платената социология не оставя гладни социолози.

 4. Дедо Пене

  юли 15. 2014

  Нека минат изборите, пак ще си говорим.

Добавете коментар