Потвърдено: Милица и Силвестър аут от „Господари на ефира“!

Потвърдено: Милица и Силвестър аут от „Господари на ефира“!
5 (100%) 1 vote

Милица и Силвестър вече са вън от „Господари на ефира“!

„Господари на ефира” по Нова телевизия стартира през есента с водещите Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков. Комиците ще заместят сегашните водещи Милица Гладнишка и Силвестър Силвестров. Те ще чакат своя ред по-късно.

Шоуто за гафове пое щафетата преди Милица и Силвестър от Мария Игнатова и Румен Угрински.

Господари на ефира

Милица и Силвестър вече няма да водят „Господари на ефира“

Гласовитата актриса Милица Гладнишка и талантливият Силвестър Силвестров се изявяваха на екран в „Господари на ефира“ всяка делнична вечер. Последният епизод на вървежното шоу „Господари на ефира“ е на 18 юли, в петък. Тази година то спира да се излъчва и излиза във ваканция месец по-късно, според клауза с договор на медията.

Продуцентът Халваджиян е напълно сигурен в успеха на предаването „Господари на ефира“ и през есента, пък и през следващия сезон. Причината е, че присъствието на тандема Рачков-Зуека гарантира небивал успех винаги, щом двамата шоумени са на екран.

Дългокосият продуцент обаче се страхува политическите страсти да не се разразят още през август и тогава ще трябва да смени началната дата на новия сезон на предаването „Господари на ефира“. Ако това се случи, вместо през септември, зрителите ще се насладят на своите любимци още през топлият летен месец. Халваджиян е известен с изключителния си нюх при откриването на подходящи лица за телевизионните си проекти.

Досега тези, които експертът на телевизията е посочил винаги са показвали много повече дори от това, за което са били предпочитани още от първия път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Потвърдено: Милица и Силвестър аут от „Господари на ефира“!”

  1. Венцислав Донев

    юли 15. 2014

    Ами да, тя гладнишка няма наяждане, разкарвайте я, докато не са ви разкарали вас!

  2. mimi

    юли 15. 2014

    КАК МОЖЕ ТАКАВА ИЗЛАГАЦИЯ ЗА „господари на ефира-тази дебелана Милица,това плашило Силвестър-ама не отказвайте публиката-къде е МарияЗуека Рачков-Албена Михова-та това са прекрасни артисти които забавляват публиката-моля Ви децата ми се плашат от този Силвестър

Добавете коментар