Вижте как купонясват разглезените деца на богаташите! (СНИМКИ)

Вижте как купонясват разглезените деца на богаташите! (СНИМКИ)
3.33 (66.67%) 3 votes

Богатите тийнейджъри се чудят какви щуротии да измислят от скука!

Богатите деца на умопомрачително заможните родители живеят като Крез. Те отмарят на екстравагантни места, където отиват не как да е, а със собствените си частни самолети. Освен това богаташките деца се фукат и със супер луксозните яхти, на които събират тен. Инстаграм е социалната мрежа, където незнаещите парите си тийнейджъри публикуват своите фотоси и коментари за това как прекарват летните си ваканции.

Децата на богаташите са се наситили на всичко

Децата на богаташите са се наситили на всичко

Богаташчетата се кефят с различни скъпи играчки. В социалната мрежа те пускат и съвети за „ценители”, които обаче трябва задължително да са от ранг от лъв нагоре. Те не важат за простолюдието или за тези, които не разполагат с финансови възможности. Едно от съобщенията гласи, че е добре да се отблагодаряваш на пилота или неговия помощник, че те е завел безпроблемно там, където искаш. За това трябва да му дадеш бакшиш в размер най-малко 10 000 долара.. Е, тази сума постижима ли е за всички.

17-годишният Марк Адолф пък съобщил, че е време за пазаруване. Ултра скъпата му кредитна карта, която взел със себе си обаче не е обикновена. Притежателят на тази карта и то от средностатистическия ешелон трябва да има доход през годината в размер на 16 милиона долара, като годишният му приход да е в размер над милион и четиристотин хиляди долара. Момчето обича да се фука и със своите свръх скъпи часовници от престижната марка „Ролекс”. Той не е единственият. Това го правят и много момичета и момчета от неговата класа.

Красивите къщи на богаташите приличат на замъци

Красивите къщи на богаташите приличат на замъци

Да им имаш колите, нали?!

Да им имаш колите, нали?!

Няма ли да са му множко тези?!...

Няма ли да са му множко тези?!…

Децата на богаташите живот си живеят

Децата на богаташите живот си живеят

Умопомрачителни басейни са другата екстра на супер богаташчетата. Някои от тях показват огромни водни площи в именията си в самия Ню Йорк, други на известни гръцки острови. Богатствата и играчките, които притежават децата на милиардерите са поместени в специален блог на социалната мрежа. Анонимен автор, който е разгледал блога им издаде роман за щурия живот на адски богатите тинейджъри.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар