Чудо: 3-годишно момиченце оживя на погребението си!

Чудо: 3-годишно момиченце оживя на погребението си!
5 (100%) 1 vote

Това е истинско чудо, кръстят се хора, присъствали на погребението!

Чудо невиждано се случило с три годишно момиченце от Филипините. Детето се пробудило преди да бъде завинаги погребано в земята. На всичкото отгоре „малката покойница” била минала през щателен медицински преглед. Медиците констатирали, че детето е мъртво. Малкото момиченце страдало от силна форма на треска и според медицинските протоколи било починало вследствие на това заболяване.

Момиченцето обаче се оказало с голям късмет и чудото станало. Малко преди да е извърши церемонията в местната църква, един комшия на опечаленото семейство просто вдигнал капака на ковчега, в който било положено детето. Мъжът забелязал, че детето помръднало и веднага алармирало присъстващите. В следващия момент един от хората там му измерил пулса и установил, че детето е живо. След като разбрала, че щерка й е жива и видяла чудото, майката на злощастното момиченце за малко не припаднала. Нейната майка и баба на „починалото” момиченце й подало вода и я свестило.

чудо

Това наистина е чудо, кръстят се хората, станали свидетели на „възкръсването“ на малкото момиченце

Майката на детето била откарана в местната болница и след кратък престой оттам я изписали. Момичето обаче през цялото време не е помръднало, пише и Чудеса.нет.

Подобни случаи, макар и редки са се случвали в различни части на света. В българско село също стана чудо с жена на възраст, която също била помислена за мъртва. Всичко било готово за нейното погребение и оставало само да бъде положена в земята. Малко преди това да се случи обаче „мъртвата” рипнала и живяла още доста години, преди окончателно да напусне този свят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар