Ива Екимова мечтае за второ дете

Ива Екимова мечтае за второ дете
5 (100%) 1 vote

Ива Екимова, вдовицата на Дими от Сленг, от години има връзка с негов приятел

Ива Екимова не крие, че мечтае за второ дете. Телевизионната водеща иска отново да стане майка, след като вече има едно дете. Дара е плод на любовта й с трагично загиналия вокалист на група Сленг Дими. Самата Ива Екимова пък от години има връзка с Петрозар – един от най-близките приятели на покойния й съпруг.

Ива Екимова

Ива Екимова

Връзка, за която много хора я осъдиха. Ива Екимова обаче е категорична, че е щастлива. И че не е забравила Дими. Напротив. В интервю за вестник „Жълт Труд“ блондинката е крие, че болката от загубата не се лекува с времето. И не крие, че с всеки изминал ден липсата на Дими се усеща все повече, най-вече от страна на Дара, която израсна практически без татко си.

„Много е трудно да бъдеш единствен родител. Такава липса не може да се компенсира по никакъв начин“, заявява Ива Екимова. Тя разкри и още една, доста любопитна подробност около живота си. Пиарката смята, че фактът, че е останала вдовица едва на 32 години е карма, тъй като и майка й е останала много млада без съпруг – едва на 40 години.

Именно жената, която я е родила, й е най-голямата опора и до днес, пишат от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ива Екимова мечтае за второ дете”

  1. Prince

    юли 15. 2014

    Да заповяда, ще им направя с удоволствие!

Добавете коментар