Дълъг ще бъде моят път за възстановяване от алкохолната зависимост

Гласувайте за статията

Алкохолната зависимост може да бъде преодоляна само с воля

Алкохолната зависимост може да бъде победена само с постоянство

Алкохолната зависимост може да бъде победена само с постоянство

Колкото повече време се отлага решението на проблема с алкохолната зависимост, толкова по-голям и нерешим става той. Най-правилното действие е да се върви стъпка по стъпка, да се намери човек, който да върви до теб, да имаш опора. През целия период на възстановяване до мен беше жена ми, която най-много изстрада от алкохолната зависимост, която едва не съсипа живота ни.

Аз винаги съм пиел алкохол. И сега пия, макар и не в такива количества, както преди. Имам желание да се оправя не защото съм нещо загазил, или болен, а защото едва сега разбирам колко различен може да е животът без да се пие алкохол. Не мисля, че ще стана някакъв абсолютен трезвеник, но поне сега съм като повечето хора – излизам, пия едно-две малки и се прибирам. И това се случва веднъж на две седмици, а не както преди всеки ден по пет-шест. Не искам да се връщам към стария начин на живот, защото това ще съсипе близките ми и постигнатото до тук. За по-голяма сигурност взимам капките Алкофитал, които предизвикват непоносимост към алкохола. Останалото е инат и воя. Не знам докъде ще издържа, но съм много мотивиран в момента. Алкохоната зависимост не ми донесе нищо хубаво. Надявам се да премина през този период с възможно най-малко поражения.

Милко Христев от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар