Мариан Вълев трети ден е на инжекции, помагал на бедстващите след потопа

Мариан Вълев е на легло с тежка инфекция вече трети ден. Актьорът, който се превърна във всеобщ любимец с ролята на Куката в "Под прикритие", е на инжекции, а лекарите са му поставили диагноза лептоспироза. Наричана още "заешка треска", инфекцията се причинява от контакт със застояла вода и ако не се лекува, може да доведе и до жълтеница.

[caption id="attachment_416158" align="alignright" width="300"]Мариан Вълев Мариан Вълев[/caption]

Опасната болест Мариан Вълев пипнал заради доброто си сърце. Буквално. Актьорът се е заразил във варненския квартал Аспарухово, докато е помагал на бедстващите хора, след потопа, който ги удави. Звездата беше сред първите, които се втурнаха да помагат на пострадалите от пороя. Веднага щом се върнал в столицата, Мариан Вълев си направил пълни изследвания, но тогава докторите не установили нищо.

Изглежда, че болестта през това време болестта е била в инкубационен период, който е две седмици и затова актьорът не е разбрал, че се е заразил, научиха от Hotarena.net, цитирани от БЛИЦ. За радост на феновете обаче любимецът им ще се възстанови напълно, категорични са медицинските лица.