Мистериозен астероид приближава земята от 15 години лети към нас

Гласувайте за статията

Мистериозен астероид приближава земята вече 15 години

Мистериозен астероид приближава земята и лети към нея вече 15 години. Учени от Канада са заснели любопитно космическо тяло, което вся смут и в мрежата. Мистериозният астероид 1999 RQ36 привлече вниманието с необичаен обект върху него. Има тайнствена пирамида от единия си край, което го направи изключително популярен в мрежата.

Учените вече десетилетие спорят дали този обект е пирамида или сянка върху астероида и не са стигнали до мнение. Клипчето е заснето през далечната 1999 година и предизвика истински фурор в мрежата.

Публикуваното видео показва астероид, върху чиято повърхност има нещо като пирамида с огромен черен връх. Според астрономите от НАСА, диаметъра на тялото е по-голям от половин километър, а астероидът приближава земята все по-бързо.

Астероид приближава Земята, предизвика фурор в нета

Астероид приближава Земята, предизвика фурор в нета

Някои любители на конспирациите обвиниха НАСА, че служителите им крият от „Простите земляни“ опасност от световен мащаб. Мненията на потребителите в интернет са противоречиви.

Това са уникални снимки. Със сигурност става дума за извънземен кораб, който пристига на собствена космическа станция. Всеки, който не вярва в това е глупак“, пише потребител, цитиран от vesti.ru.

Други обаче смятат, че това видео най-вероятно е фалшиво. А трети се майтапят, че щом този астероид приближава земята, крайно време е да се обадят на Брус Уилис, за да я спаси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар