Яне Янев с нова порция скандални разкрития

Яне Янев хвърли нова бомба
0

Яне Янев хвърли нова бомба

Лидерът на РЗС Яне Янев взриви обществото с нова порция скандални разкрития.

Яне Янев заяви пред Информационна агенция „ПИК”, че има три секретни разработки по отношение на ексначалниците на Държавен фонд „Земеделие” Виолета Александрова и Мирослав Николов.
Председателят на политическата партия поясни, че едната от разработките на ДАНС е за търговия с влияние.
Втората от тях е по сигнал на представители на „Светия синод” и последната – за рекет на бенефициенти, на които институцията, управлявана от Николов и Александрова е отпускала средства.

Яне Янев хвърли нова бомба
Яне Янев хвърли нова бомба

Според Яне Янев трите разработки на ДАНС ще прераснат в досъдебни производства.
Той посочи, че срещу Виолета Александрова и Мирослав Николов са дали показания и техни подчинени.
Всички те са в графата „защитени свидетели”.
Яне Янев посочи, че служителите са разкрили цялата схема, по която Александрова и Николов са действали.
Политикът заяви сензационно, че се оказва, че Николов и Александрова са финансирали самите себе си, одобрявайки проектите на техни подставени лица.

Според председателя на РЗС двамата отдавна са се отказали от мисълта, че ще бъдат върнати на ръководните си постове в Държавен фонд „Земеделие”.
Яне Янев заяви, че към днешна дата Виолета Александрова и Мирослав Николов са преминали в отстъпление и са в търсене на известни адвокати, с които да се консултират и да поемат защитата им.
Междувременно бе обявено, че новият шеф на ДФ „Земеделие” ще бъде обявен в някой от следващите дни.
Информацията бе поместена на страниците на вестник „Преса”, който се позовава на информация на добре осведомени източници.
Въпреки множеството совалки, които правят отстранените Николов и Александрова, земеделският министър Димитър Греков не изключи възможността те да бъдат върнати отново на работа.

Земеделският министър разкри, че в кабинета на Мирослав Николов има около 2 500 договора за одобрени проекти на стойност над 300 милиона лева.
Всички тези документи е трябвало да бъдат разписани от Николов до края на юни, но това така и не се е случило по необясними за момента причини, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.