Шокиращо разкритие: Джак Изкормвача всъщност е бил Джулия!

Шокиращо разкритие: Джак Изкормвача всъщност е бил Джулия!
5 (100%) 1 vote

Новата версия за истинското лице на Джак Изкормвача шокира света!

Джак Изкормвача може да е Джулия и да е жена. Тази шокираща теория развива англичанинът Уилям Перинг в новата си книга „Прелъстяването на Мери Кели”. Тя е последната жертва на жестокия палач, който е мародерствал в източната част на Лондон по време на викторианската епоха. Жертвите на масовия килър са били само жени, от долно потекло, които са раздавали горещи ласки в мизерни кръчми.

Те са ликвидирани по изключително садистичен начин, като почеркът е бил един и същ. Леките жени са накълцвани брутално, като им са изрязвали детеродните органи с особена прецизност. Затова според криминалистите тогава е тръгнало убеждението, че най-вероятно килърът изкормвач е бил лекар.

Джак Изкормвача

Джак Изкормвача не е бил мъж, а… жена?!

63-годишният автор обаче застъпва коренно различна теория от досега съществуващата. Кое е истинското лице и как се е казвал наистина Джак Изкормвача си остава загадка, която не оставя спокойна умовете на криминалистите повече от сто години. Мистерията продължава да съществува и има много теории, които се опитват малко да я открехнат.

В книгата си авторът прави предположение, че килърът, по-скоро убийцата, е работила в Армията на спасението. Самарянката добре се е справяла със скалпела и е убивала нищо неподозиращите жертви с голям размах. Според творецът теорията му за загадъчният килър е най-вероятна. Не само от морална гледна точка, но този, който е прочиствал града от тези жени е искал по някакъв начин да покаже на тогавашните власт имащи в каква мизерия са тънели хората в Източен Лондон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар