Напрежението пред президентството се покачва

Напрежението пред президентството се покачва
5 (100%) 1 vote

Орешарски бе освиркан пред президентството

Напрежението пред президентството се покачва с всяка изминала минута и е на път да достигне до връхната си точка.

Към момента повече от 50 души протестират пред президентството.
Те посрещнаха министър-председателя Пламен Орешарски с бурни освирквания.
Същото сполетя и председателя на Народното събрание Михаил Миков, който пристигна малко след Пламен Орешарски.

При все насъбралото се множество пред президентството, Михаил Миков и Пламен Орешарски влязоха в сградата, без да обърнат никакво внимание на крясъците им.

Миков бе освиркан пред президентството

Миков бе освиркан пред президентството

Двамата бяха придружавани от солидна охрана и влязоха в президентството, където преди минути започна Консултативния съвет по национална сигурност.
Председателят на партия ГЕРБ Бойко Борисов този път изневери на себе си и влезе в президентството, без да промълви и дума пред представителите на различните медии.

Председателят на парламентарната група на „Коалиция за България” Атанас Мерджанов направи изключително грозно впечатление на всички протестиращи пред президентството.
Той прояви сериозна грубост в стил Волен Сидеров, изблъсквайки грубо журналист от Канал 3, който се опита да му зададе въпрос.
Репортерът Димитър Патарински помоли червеният депутат да не го блъска по такъв груб начин, но Мерджанов го подмина, сякаш не чува това, което му се говори.

Преди броени минути председателят на ДАНС Владимир Писанчев отказа да коментира думите на Бойко Борисов, който по-рано призова да бъдат арестувани ръководителят на Агенцията за национална сигурност, както и още няколко души, както и още няколко човека заради скандала около КТБ.
Владимир Писанчев бе категоричен, че този, както и всички останали въпреки могат да бъдат отнесени към прокуратурата.
Припомняме, че министър Петър Стоянович отличи шефа на ДАНС с наградата „Златен век” заради няколкото успешни операции, благодарение на които бе пресечен трафик на културни ценности.
Министърът на културата награди Павел Койчев и проф. Величко Минеков.
Церемонията по награждаването бе прекъсната от виковете на Атанас Стефанов, който настояваше Министерството на културата да извърши проверка по изчезването на православен кръст при разкопките на „Лъвов мост” в София, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар