Брад и Анджелина изумиха света с решението за сватбата си!

Брад и Анджелина изумиха света с решението за сватбата си!
5 (100%) 1 vote

Брад Пит и Анджелина Джоли изумиха света с решението за сватбата си!

Най-красивата светска двойка в Америка ще си каже заветното „да” и ще се врече във вярност тази година. Брад Пит и Анджелина Джоли смятат да се оженят през настоящата 2014 година. Холивудските звезди, които се сгодиха преди две години сега са на път да узаконявам връзката си. Култовите актьори вече са избрали мястото на голямото събитие. Те са решили това да бъде френското им имение. Сватбата ще бъде изключително скромна и този факт изуми всички. Брад Пит и Анджелина Джоли ще кажат свещеното си „да” пред лицето на едва двадесет и пет човека. Това ще са най-свидните им приятели и близки на двамата кандидат-младоженци.

Анджелина

Анджелина и Брад ще се оженят пред едва 25 души

Звездната двойка уверяват, че тази година те ще станат съпруг и съпруга. Относно церемонията обещават да е изключително скромна.

Холивудската икона Брад Пит почти разплака света с писмото, което той адресира до своята любима. Красивият блондин доказа, че дори и да си свръх богат и известен може да обичаш един човек, без никакви задни мисли и от сърце. Актьорът достигнал до прозрението, че дамата е като отражение на господина и ако той я обича с цялото си сърце и душа и тя му отвръща със същото.

Брад Пит и Анджелина Джоли са благословени с шест деца, три от които са осиновени. Припомняме, че Анджелина Джоли се подложи на манипулация за отстраняване на бюста си. Причината беше в това, че нейната майка почина от рак на гърдата на 57 години и според лекарите вероятността и дъщеря й да се разболее от коварната болест беше изключително висока. По-късно тя отстрани и част от възпроизвеждащите си органи пак по същата причина. Предварително Анджи си запази няколко яйцеклетки с презумпцията, че с Брад Пит могат да решат да имат още наследници.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар