Ужас в Дупница: Черни магии пред входа на църквата!

Ужас в Дупница: Черни магии пред входа на църквата!
5 (100%) 1 vote

Цяла Дупница е в ужас от това, което се прави пред храма й! Магиите са страшни

Ужасяващи неща са открили служителите на божия храм „Свети Георги” в Дупница. Те почти всеки ден намират предмети, които свидетелстват за магии и активизиране на злите сили и лошите енергии. Една от работещите в църквата разказва неща, от които ти се изправят косите. „Какво е това безочие, нямат страх от нищо тези люде. Не знаят ли, че всичко се връща и то с огромна сила върху тези, които ги вършат?“, възмущават се от душа свещенослужителите.

магии

Черни магии се вихрят пред входа на храма в Дупница

Преди време намерили заровен фотос на млада жена в пясъка, където се палели свещи за мъртвите. Тя не само била там, но и прободена с карфици. Явно, гадаели свещениците, това е сторено от злосторници, които искат смъртта на тази жена. Пред стълбите на храма, който се намира точно в центъра на града били открити още ужасяващи предмети за магии. Един миниатюрен, перфектно издялан ковчег, ръкав от мъжка риза, на която на арабски били написани някакви непознати заклинания. Хората са подивели да си измислят лошотии.

Не виждат ли природните катаклизми, не усещат ли, че тази негативна енергия се връща със страшна сила и върху тях, а също и върху домочадието им, възмущават се свещениците от храма. Те казват, че който прави магии и спиритизъм ще бъде наказан по начин, който те няма да успеят да предвидят. Това не идва от Бог, това по-скоро е дело на Сатаната, убедени са поповете.

Някои така пощурели от злобата си, че дори намазали вратата на църковния храм с нещо мазно, което трудно се измило. Според тях действията на тези, които мислят и правят злини и магии, отприщват непознати негативни енергии, които ще ги ударят със страшна сила на главите им и на най-милото, което имат, предупреждават свещенослужителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар